Tag "Папата: Во срцето се одигрува она „денес“ на нашиот живот"

Врати се на почетна
Ватикан Вести Проповеди

Папата: Во срцето се одигрува она „денес“ на нашиот живот

Нашиот живот е „денес“ кој никогаш повеќе нема да се повтори – рече папата Фрањо на светата