Tag "Папата: Бог оди со својот народ"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Бог оди со својот народ

Папата Фрањо: Бог не сакал да помирува со магично стапче – еден потег и сè е решено – туку одлучил да оди со својот народ. Бог е голем и семоќен,