Tag "Паола Мароци Бонци"

Врати се на почетна
Вести Свет

Почина жената која се посвети на борбата за животот

Паола Мароци Бонци целиот свој живот го посветила на мајките кои имаат потешкотии, обезбедувајќи им секаква помош за да се одлучат за живот на очекуваното дете.