Tag "пандемија Ковид-19"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо на Еквадор подари два респиратори

Во Еквадор следните денови се очекуваат два респиратори наменети за болниците кои работат на првата линија во борбата против ширењето на епидемијата.