Tag "Палома Гарсиjа Овехеро"

Врати се на почетна
Ватикан

Грег Бурке именуван за нов директор на Канцеларијата за печат при Светиот Престол

Папата ја прифати оставката на патер Ломбарди, директор на Канцеларијата за печат при Светиот Престол и за нов директор го именува досегашниот негов заменик Грег Бурке, кој од 1 август