Tag "Палиќ"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Епископот упати честитки за новите именувања на бискупите Кутлеша и Палиќ

На 15 јули 2020 година Скопскиот бискуп и Струмичко- скопски епарх, монс. д-р Киро Стојанов упати честитки до новите бискупски служби на монс. Дражен Кутлеша и монс. Петар Палиќ.