Tag "Паво Шеќерија"

Врати се на почетна
Македонија

Духовни вежби на сестрите Евхаристинки

Од 8 до 14 мај 2016 година сестрите Евхаристинки од провинцијата „Божјо провидение“ во Македонија одржаа духовни вежби, кои ги водеше дон Паво Шеќерија,