Tag "оџа"

Врати се на почетна
Свет

Оџа вози секоја недела баби на света Литургија

Интересна приказна доаѓа од Доња Рама, област во кој војната остави длабоки рани и исто така донесе огромна недоверба меѓу луѓето од различни националности.