Tag "очекувања"

Врати се на почетна
Ватикан Размислување

Очекувањата на денешните млади

Неодамна, на едно долго патување со воз, тројца млади момчиња, кои имаа отприлика по осумнаесет години, влегоа во мојот вагон. Некој постар човек ги пратил кај мене.