Tag "отци Августинци од Вознесението на Марија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Војната ја загрозува граѓанскaта и верската рамнотежа во Источна Европа

Примајќи ги во аудиенција членовите на Конгрегацијата на отците Августинци од Вознесението на Марија, кои се во Рим на Генерално собрание, папата Фрањо ги потсети на утврдените области во кои