Tag "отпадништво и прогонство"

Врати се на почетна
Ватикан

Едноумието го уништува христијанскиот идентитет

Едноумието, хуманизмот кој го презема местото на Исус вистинскиот човек го уништува христијанскиот идентитет.  Да не ја ставаме на аукција својата лична карта