Tag "откупување"

Врати се на почетна
Ватикан Вести Проповеди

Не бивајте робови на обврските, туку робови на љубовта

Вкочанетите се плашат од слободата која Бог ни ја дава; се плашат од љубовта – рече Светиот Отец