Tag "Откровение"

Врати се на почетна
Ватикан Вести Проповеди

Вечно проклетство е трајната оддалеченост од Бог

Изборот за оддалеченост од Бог е вечно проклетство – рече Папата во проповедта на светата Литургија во капелата на домот Света Марта на 25 ноември 2016 година.