Tag "отец Јоаким Дудаш"

Врати се на почетна
Македонија

Ин меморијам: Почина отец Јоаким Дудаш

Во сабота 31 октомври 2015 година во 67 година од животот во Хрватска почина отец Јоаким Дудаш, поранешен парох во Нова Маала.