Tag "отец Федерико Гандолфи"

Врати се на почетна
Вести Свет

Јужен Судан: Народот се надева на посетата на папата Фрањо

Тоа е уште еден повод за надеж за посета на папата Фрањо и англиканскиот примас Велби на Јужен Судан – рече фрањевецот отец Федерико Гандолфи, мисионер во Јоба, зборувајќи за