Tag "отец Том Узуналил"

Врати се на почетна
Вести Свет

Отец Том Узуналил ја прими наградата „Мајка Тереза“

Отец Томас Узуналил, свештеник салезијанец кој во 2016 година во градот Аден, во Јемен,