Tag "Отец Себастијан Шујевиќ"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов се сретна со отец Себастијан Шујевиќ, провинцијал на Хрватската провинција Исусовци

Во среда 17 април 2024 година во бискупската резиденција на Водно, Скопскот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс. д-р Киро Стојанов се сретна отец Себастијан Шујевиќ, провинцијал на Хрватската