Tag "отец Роберт Пастијк"

Врати се на почетна
Вести Свет

Отец Роберт Пастијк ја презеде службата генерален секретар на МБК Свети Кирил и Методиј

Во вторник 22 јуни 2021 година, во седиштето на на Меѓународната бискупска конференција, Свети Кирил и Методиј (МБК) во Нови Сад, новоизбраниот генерален секретар на Меѓународната бискупска конференција отец Роберт