Tag "отец Раниеро Канаталамеса"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Личениот однос со Бог е првиот услов за соочување со проблемите

Луѓето бараат интелегинтни суштества на другите планети, но малку се оние кои ги бараат и проучуваат знаците на живото битие кое ја создало вселената.