Tag "отец Петер Гумпел."

Врати се на почетна
Свет

Објавена книга за лагите против Католичката црква

Папата Пиј XII и Црквата во негово време не го поддржувале бегството на нацистичките злосторници. Долгото и многу документирано проучување ги побива лажните тези,