Tag "отец Олав Фиксе Твеит"

Врати се на почетна
Вести Свет

Светскиот совет на цркви ги осуди нападите во Нигерија, Сирија и Сомалија

Генералниот секретар на Светскиот совет на цркви (WCC), отец Олав Фиксе Твеит ги осуди нападите кои изминатите денови се случија ширум светот, посебно на места за богослужба во кои десетици