Tag "отец Милан Зграблиќ"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата го именува отец Милан Зграблиќ за задарски надбискуп коадјутор

На 7 април Светиот Отец, папата Фрањо го именува отец Милан Зграблиќ, свештеник на Поречко-пулската бискупија за надбискуп коадјутор на Задарската надбискупија.