Tag "отец Кристофер Хину"

Врати се на почетна
Вести Свет

Млад свештеник на креативен начин меѓу верниците ја буди верата и љубовта

Пандемијата која ја предизвика коронавирусот во многу парохиски заедници донесе разни потешкотии, но исто така пробуди инвентивност кај многу свештеници.