Tag "отец Кирил Аврамчев"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Промоција на книгите „Свети Шарбел“ и „Отец Кирил Аврамчев“

Во недела 13 ноември 2022 година со почеток во 17.00 часот во Катедралната црквата „Успение на Пресвета Богородица“ во Струмица ќе се одржи промоција на две книги: „Свети Шарбел“ и