Tag "Осерваторе Романо"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата се заблагодари на досегашниот главен уредник на ватиканскиот весник Осерваторе Романо

Во писмото на досегашниот главен уредник на ватиканскиот дневен весник Осерваторе Романо, Џовани Марија Вијан, папата Фрањо ја истакна неговата професионалност и подготвеност во текот на повеќе од десет години

Ватикан Вести

Папата: Радост за присуството на Осерваторе Романо во Аргентина

Со радост го поздравувам новото присуство на весникот Осерваторе Романо во Аргентина – стои во пораката