Tag "одговори на децата"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата Фрањо во новата книга одговара на прашања од деца

Папа Фрањо одговори на 30 прашања кои му ги поставија деца од целиот свет. Американскиот Loyola Press ги објави одговорите на Папата во облик на книга со наслов