Tag "надбискуп Јвар"

Врати се на почетна
Вести Свет

Надбискупот на Дурбан: Африка мора сама да си помогне

Новоименуваниот архиепископ на јужноафриканскиот град Дурбан Зигфрид Мандла Јвар (64) ја повика Владата на поголема независност во борбата против Ковид-19.