Tag "монс. Стојанов. Зоран И. Стојанов"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Со света Литургија прославен 25. годишниот свештенички јубилеј на о. Зоран И. Стојанов

Парохијата „Свети пророк Илија“ од Радово го прослави празникот Марија од Назарет и воедно 25. годишниот свештенички јубилеј на парохот о. Зоран И. Стојанов