Tag "монс Антоан Еруард"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата именува делегат за пасторална грижа за поклониците во Лурд

Папата Фрањо го именува монс Антоан Еруард помошен епископ на Лил во Франција за делегат за пасторална грижа за ходочасниците во светилиштето во Лурд