Tag "Молитвен осми март"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Најава: Молитвен 8. март во Струмица

Во четврток 08 март 2018 година во катедралниот храм „Успение на Пресвета Богородица“ во Струмица

Вера Проповеди

Молитвено-духовната средба на жени

Оваа година по четврти пат се собираме да се помолиме, да размислуваме и да се дружиме заедно.

Вести Македонија

Петралинци: Молитвена средба на жените од Апостолскиот егзархат

Во саботата 4 март 2017 година во организација на парохиите од Апостолскиот егзархат во Македонија,