Tag "Ла Зола"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата се помоли за украинските деца и млади

На крајот од средбата со две илјади ученици на миланското училиште „Ла Зола“ во базиликата Свети Петар, папата Фрањо се помоли за децата и младите од Украина кои „живеат под