Tag "Кјара Луче"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Последните зборови на Кјара Луче: „Бидете среќни затоа што јас сум среќна„

Младата блажена Кјара Луче Бадано починала на 7 октомври 1990 година во 19 година од животот од малиген тумор на коските. Обележувајќи ја нејзината 30 годишнина од нејзиното преминување во