Tag "кој пред да биде убиен во Трабзон пишува: „Ќе бидеме подготвени за спасението само тогаш кога ќе го предадеме сопственото тело. Злото на светот треба да се понесе"

Врати се на почетна
Ватикан

Животот не престанува пред гробниот камен

Ајде со сето свое срце да навлеземе во тајната, која Литургијата на Црквата ни ја нуди во пасхалното тродневие и да ги доживееме страдањата, смртта и воскресението на Исус.