Tag "која без никаква основа за надеж верува во Воскресението на Исус“. За време на Велигденското бдеење „исполнети со надеж“го очекуваме враќањето на Христос"

Врати се на почетна
Ватикан

Животот не престанува пред гробниот камен

Ајде со сето свое срце да навлеземе во тајната, која Литургијата на Црквата ни ја нуди во пасхалното тродневие и да ги доживееме страдањата, смртта и воскресението на Исус.