Tag "Конгрегацијата за институтите за посветен живот и општествата на апостолски живот"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Посветениот живот е „евангелието“ за денешниот свет

Папата Фрањо ги прими во аудиенција учесниците на Генералното собрание на Конгрегацијата за институтите за посветен живот и општествата на апостолски живот, истакнувајќи во обраќањето дека нивната служба се темели