Tag "Конард Хакет"

Врати се на почетна
Свет

Истражување: Религијата не очекува пад, туку пораст

Бројот на религиски неопределени луѓе расте во многу западни земји. Но, овој тренд ќе се преобрати и глобалното население во иднина ќе биде повеќе, а не помалку религиозно.