Tag "комплекс"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Слобода од комплекс!

Речиси и да нема човек кои нема некакви рани. Наместо да се занимаваме исклучиво со себе си, да ги погледнеме понекогаш и другите луѓе, но и самите себе си, онака