Tag "комкуникација"

Врати се на почетна
Вести Свет

Африканските бискупи за комуникацијата, синодалноста и Црквата во Африка

Конгресот на телата што ги обединува институциите и здруженијата на католичките комуникатори ги разгледа темите за синодалноста и комуникацијата како поттик за евангелизација и за ситуацијата на африканскиот континент.