Tag "комитет"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Христијаните заедно да најдат одговор на проблемите

„Христијаните во Европа не треба да се поделени по прашањата на етиката“. Ова охрабрување го упати папата Фрањо до Заедничкиот комитет на Советот на Европските епископски католички конференции