Tag "комисија за катехизам"

Врати се на почетна
Свет

Нови предизвици за катехистите во Европа

Новите предизвици за катехистите во Европа, новите медиуми, подготовката на црковните таинства и миграционите процеси беа главни теми на средбата на националните