Tag "Комисија за заштита на децата"

Врати се на почетна
Ватикан

Објавени статусите на Комисијата за заштита на децата

На 8 мај 2015 година беа објавени и одобрени статусите ‘ad experimentum’ од Комисијата за заштита на децата, кои за цел имаат да ја промовираат одговорноста на локалните