Tag "Комарица"

Врати се на почетна
Македонија

Бискупот Стојанов и кардиналот Пуљиќ го посетија светилиштето на Мајка Тереза

Кардиналот Пуљиќ, надбискуп врхобосански и претседател на Бискупската конференција на Босна и Херцеговина, на 12 септември 2016 година во придружба на домашниот бискуп