Tag "Колинда Грабар Китаровиќ"

Врати се на почетна
Македонија

Бискупот Стојанов ја прими претседателката на Хрватска Колинда Грабар Китаровиќ

На 13 април 2016 година Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија монс. д-р Киро Стојанов ја прими претседателката на Република Хрватска Колинда Грабар Китаровиќ