Tag "Колесеум"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

15 млади се авторите на размислувањата за Крстниот Пат на Колосеумот

Папата Фрањо сака да ги слушне младите и затоа реши да им довери да ги напишат размислувањата за Крстниот пат на Велики Петок кој се одржува на Римскиот Колосеум.