Tag "Колекта за Светата Земја"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Апел од Ватикан: Колектата за Велики Петок е од клучна важност за опстанокот на христијаните во Светата Земја

Пандемијата со коронавирусот силно ги погоди христијаните во Светата Земја и на Блискиот Исток.