Tag "Колеваленца"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Заврши 7. Светски Конгрес на Радио Марија

Од 12 до 17 октомври во Колеваленца, Италија се одржа 7. Светска конференција на Радио Марија на тема: „Радост за евангелизација“.