Tag "Ковид – 19 медицински персонал"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Пораката на Папата за лекарите и медицинскиот персонал починати од Ковид – 19

Папата Фрањо потсетува на, „благородната и често херојска професионална служба на лекарите, кои ја живеат како послание.