Tag "кованица"

Врати се на почетна
Македонија

Народна Банка на Република Македонија издаде кована пара „Мајка Тереза“

По повод канонизнацијата на Мајка Тереза, издадена и пуштена е во оптек кована пара за колекционерски цели „Мајка Тереза“, стои во соопштението на Народна Банка на Република Македонија.