Tag "клиника"

Врати се на почетна
Свет

Срцето од абортирано дете чукаше, а мојата колешка рече: Добро ќе го искористиме овој фетус

Од САД пристигна уште едно застрашувачко сведоштво за работата на најголемата американска организација за репродуктивно здравје