Tag "Клелија"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

„Оазата на мајка Клелија“ – спас од ропство

Помош на жртвите на трговијата со луѓе на улиците на италијанските региони Лацио и Абруцо е посланието на сестра Карла Вендити, монахиња во Дружбата апостоли на Пресветото Срце Исусово. За